Najnovšie recenzie zo sekcie Piknikové deky
Vyborny
- mäkká, pohodlná
- spodná strana pevná (vydrží aj ostrejšie skalky)
- ľahko sa skladá
- po zložení malá, dobre sa nosí
veľmi mäkká a príjemná deka, pekná, testovaná na rôznych povrchoch (aj skalky) a zvláda bez najmenších problémov. Jednoducho sa tiež skladá do kompaktného balíčka.
zbalená sa dá niesť aj v ruke + má aj remienok cez plece, čo je super :)
- kvalitné vyhotovenie
S dekou som veľmi spokojná. Je príjemná na dotyk, praktická, ľahká a pritom rozmerná. Dá sa jednoducho zložiť a má popruh na nosenie. Vďaka tlmeným farbám neláka hmyz. Kvalitný výrobok - odporúčam.
Prežil dovolenku na kamienkových Chorvátskych plážach. Piesok a spol. mu problém nerobí, na tráve neodskúšané.
Dobrá cena. Páčilo sa mi, že cena nebola zvýšená o dopravu. Celá dodávka prebehla rýchlo. Super. Nemám žiadne výhrady.
- Príjemná na dotyk
- komplikované zbalenie do pôvodného stavu
hladal som deku na pláž, toto bol jediné slušné v správnom rozmere a v slušnej cene čo som našiel
- Krásny vzhľad.
- Jednoduché rozkladanie a skladanie.
- Celkom teplá.
Krásna dečka, jednoducho sa rozloží, jednducho sa i zloží. Spratná, veselá. Hodí sa na všelijaké pikniky i výlety. Dobrá kúpa.
zatiaľ super uvidím koľko vydrží
- Bol to dar, zatial neviem posudit
- izoluje od chladu zeme
- vyhovujúce rozmery
- skladnosť
- príjemný materiál
- Zatial mame len teoreticke skusenosti, nakolko v praxi sme ju este nevyskusali, ale vyzera to, ze je vyrobena z kvalitnych matetialov, takze snad nieco aj vydrzi.Velmi prijemna na dotyk a neskutocne obrovska :-)
- zatial nic
Nemam zatial co vytknut
- Perfektne spracovana.super material a velkost.nezabera vela miesta ked je poskladana.je prakticka na prenos.
- super
Celkova spokojnost
veľmi spokojná
Spokey PICNIC CHECKERED 150x180 cm modrá
Pridané: 23. októbra 2014
(naposledy upravené 23. októbra 2014)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- je veľmi dobrý, je to mäkká deka, teplá a jej veľký rozmer je super, sprace sa na ňu aj viacej osôb ...
- nemám ... treba len dávať pozor, aby sa nepoložila na nejaká ostrý kameň, papek, ktorý ju dokáže prepichnúť.
som spokojná, rada ju používam a všade ... aj v reštaurácii na krstinách malej bola vhod na koberec
Spokojna!
Zobrazujem 141 - 157 zo 157 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 7 [ 8 ]